Servicii

Specializarea noastră se concentrează pe construirea acoperișurilor și a gardurilor de șipcă metalică. Serviciile de consultanță, măsurare și ofertare pentru construirea acoperișului sunt gratuite în Pitesti, Argeș și Teleorman. Dispunem de scurgere (burlane și jgheaburi).

Acoperisurile cu tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica este un sistem complet de invelitoare, cu un aspect placut si greutate redusa de numai 5kg/mp ce se poate monta indiferent de complexitatea acoperisului. Inclinatia minima a acoperisului trebuie sa fie de 14 grade.

Vopsirea tiglei metalice
Vopseaua folosita pentru tigla metalca este pe baza de polyester rezistent la ultraviolete in banda de latitudine 42 grade -60 grade ( latitudine la care se afla si tara noastra). Vopseau pentru tigla metalica are o grosime de 25 microni pentru varianta de tigla metalica lucioasa si 35 microni pentru varianta de tigla metalica mata. Oferim, pentru vopsea, o garantie de 10 ani la ordinul estetic si la coroziune si garantam o durata de viata de 50-60 ani.

 

Gama de culori oferita incadreaza si culori lucioase si culori mate.

 

Stratul de zinc incepe de la 200-275 g/mp.

 

Montajul (constructia) acoperisurilor 
Panotarea tiglelor matelice se executa la dimensiuni diferite in functie de necesitatile acoperisului dumneavoastra pentru ca pierderea de material si costurile asociate montarii tiglei metalice sa fie minime.

 

Sistemul de drenaj al acoperisului
Sistemul de drenaj folosit pentru sistemul de invelitoare este fabricat din table din otel SSAB de 0.6 si de 275 g/mp zinc.

 


Unde gasesc constructor de acoperisuri? 
Consultanta, masuratoarea si ofertarea este gratis in Pitesti si in judetul Teleorman.
Cat dureaza pana imi este livrat acoperisul?
Livrarea sistemului de invelitoare cu tigla metalica comandat de client se executa in maxim 48 ore.